28 Şubat 2008 Perşembe

NEVRUZ’LA İLGİLİ YAZILARINIZI BEKLİYORUZ

Türk Dünyası coğrafyasının her yıl büyük coşku ve sevinçle kutladığı, yeniyıl, tabiatın uyanışı veya bereketin kapılarının açılışı olarak tasvir edilen Türklerin ortak bayramı "Nevruz Bayramı"nızı en içten dileklerimle öncesinde kutluyorum.
Dostlarım... Malumunuz DTGB Kurultayları etkinlikleri çerçevesinde Türk Dünyası Genç İletişimciler Birliği olarak aktif bir çalışma yürütmekteyiz ve bu konuda Birliğimiz yayın organı www.avrasyagundemi.com sizlerden gelen Türkçe, Rusça, İngilizce, Arapça yazılan tüm yazılarınızı yayınlamaktan onur duymaktadır. Göndermekte olan arkadaşlarımıza yazılarından ve haberlerinden dolayı minnettarız.
Avrasya Gündemi Haber Sitesi olarak sizlerden yaklaşmakta olan Türklerin ortak bayramı Nevruz hakkında yazılarınızı ilgiyle beklediğimizi belirtmek istiyorum. İlgili dostlarımızdan Nevruz Bayramının kendi ülkelerinizde kutlanışı ve içeriliğine dair Nevruza özel yazılar göndermenizi istirham ediyoruz. www.avrasyagundemi.com sitemiz dışında bazı kardeş yayın organlarında ve dergilerde seçilmiş yazıların yayınlanmasıda sağlanacaktır.
Yayınlanmak üzere Nevruzla ilgili yazılarınızı 15 Mart 2007 tarihine kadar sabırsızlıkla bekliyoruz. Gönderilecek yazılarınızın ilmi ya da tanıtım yazısı olması siz yazarlarımızın kendi tercihleridir. Fakat ilmi makale özelliklerindeki yazılar gelirse yazılarınız için akademisyen yazarlar arasından bir link verilecektir.Konuyla ilgili görüşlerinizi aşağıdaki İrtibat maillerine bildirmenizi dileriz.Göstereceğiniz ilgi ve alaka için şimdiden şükranlarımızı sunuyoruz. Saygılar..
Ufuk TUZMAN
Avrasya Gündemi Haber Sitesi Genel Yayın Yönetmeni,TDGİB Genel Başkan Yardımcısı

Hiç yorum yok: